Image

Mazda MX-30

Rijklaar vanaf
33.140
Bijtelling p.m. vanaf
123
Private lease p.m. vanaf
375

De allereerste 100% elektrische auto van Mazda staat bij ons in de showroom. De Mazda MX-30 is een echte crossover met imposant voorkomen én een hoge instap. Vanaf nu verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen.

Mazda MX-30 highlights

100% elektrisch

Ruime crossover

Hoge instap

Hoogwaardige veiligheidsuitrusting

Geen CO2 uitstoot

UITGELICHTE UITVOERINGEN

Image
MX-30

Mazda MX-30 Standaard uitrusting

35.5kWh, elektrisch, 145pk, automaat
Rijke standaarduitrusting met o.a.:
• Zwart stoffen interieur met lichtgrijze zitting
• Climate Control. automatische airconditioning
• Mazda Radar Cruise Control (MRCC)
• Achteruitrijcamera
Rijklaar vanaf
33.140
Private lease p.m. vanaf
475
Bijtelling p.m. vanaf
123
Contact opnemen
Image
MX-30

Mazda MX-30 Comfort

Modern interieurpakket, 35.5kWh, elektrisch, 145pk, automaat
Als de standaarduitrusting. met o.a.:
• Modern ecologisch kunstlederen interieur
• Stoelverwarming voor in drie standen
• Stuurwielverwarming
• Smart Keyless Entry: automatische vergrendeling
Rijklaar vanaf
36.140
Private lease p.m. vanaf
512
Bijtelling p.m. vanaf
135
Contact opnemen
Image
MX-30_intro_soulred

Mazda MX-30 Luxury

Industrieel interieur, 35.5kWh, elektrisch, 145pk, automaat
Luxe topuitvoering met o.a.:
• Bruin ecologisch kunstlederen interieur met stoffen zitting van zwart denim
• Schuif-/kanteldak
• Bose geluidssysteem
• Smart Keyless Entry
Rijklaar vanaf
39.140
Private lease p.m. vanaf
555
Bijtelling p.m. vanaf
146
Contact opnemen
Image

GEMAKKELIJK THUIS LADEN

Exclusief voor berijders van de 100% elektrische crossover van Mazda bieden we in samenwerking met EVBox een alles-in-1 laadoplossing (de elegante EVBox Elvi inclusief basisinstallatie) aan voor een speciale prijs van € 1.598. Met een laadstation bij je thuis, ben je verzekerd van een volledig opgeladen auto, telkens als je de deur uit gaat!

Met deze laadoplossing kun je snel, simpel en veilig je 100% elektrische crossover opladen bij je thuis. Met de 22kW laadpaal is je Mazda MX-30 in 4,5 uur volledig opgeladen.

Meer weten over de aanschaf van een Mazda MX-30 met deze laadoplossing?

Acties

Bekijk hier onze speciale aanbiedingen op de Mazda MX-30.

Image
Mazda MX-30

Mazda MX-30 - Ontvang tijdelijk € 4.750 inruilvoordeel

Kies voor pure verfijning

Brochure & prijslijst

Voor meer informatie verwijzen we je naar de brochure en prijslijst van de Mazda MX-30.

Veelgestelde vragen over de Mazda MX-30

Vanaf wanneer is de Mazda MX-30 leverbaar?

De Mazda MX-30 staat nu bij ons in de showroom en is (uit voorraad) leverbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

Vanaf wanneer kan ik proefrijden in de Mazda MX-30?

De Mazda MX-30 staat nu bij ons in de showroom! Neem contact met ons op voor het plannen van een proefrit.

Wat is het vermogen van de Mazda MX-30?

De Mazda MX-30 beschikt over een maximumvermogen van 107kW (145pk).

Wat is de range (actieradius) van de Mazda MX-30?

De range van de Mazda MX-30 bedraagt 200km op basis van de Europese WLTP-cyclus. Er is gekozen voor een compacte accu, die zorgt voor een bijzonder en licht weggedrag.

Welk type stekker heeft de Mazda MX-30 nodig? En kan ik elk oplaadpunt gebruiken?

Deze auto kan worden opgeladen bij elk oplaadpunt dat beschikt over een CCS- of type 2-aansluiting. Je kunt de auto ook thuis opladen bij je eigen oplaadpunt (oplaadstand 3).

Toon meer

Veelgestelde vragen over de particuliere subsidieregeling

Hoe werkt de regeling?

Per 1 juli 2020 konden particulieren een subsidiebedrag van € 4.000 aanvragen voor de aanschaf van een nieuwe, elektrische auto. De Mazda MX-30 kwam hiervoor in aanmerking. Per 1 november 2020 is deze regeling echter aangepast. Voor meer alle actuele informatie hierover verwijzen we je graag naar de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Is de subsidieregeling van toepassing op de Mazda MX-30?

Ja, de Mazda MX-30 heeft een range hoger dan 120km en valt binnen de prijsklasse van € 12.000 tot € 45.000. Per 1 juli 2020 kwam de Mazda MX-30 daardoor in aanmerking voor de subsidieregeling. Per 1 november 2020 is deze regeling echter aangepast. Voor alle actuele informatie hierover verwijzen we je graag naar de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Wie vraagt de subsidie aan?

Je vraagt deze zelf aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Kan ik de subsidie nog aanvragen bij aflevering van mijn Mazda MX-30?

Voor alle actuele informatie over de subsidie en het aanvragen daarvan, verwijzen we je graag naar de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Hoe en wanneer ontvang ik deze subsidie?

Voor alle actuele informatie over de subsidie en het ontvangen daarvan, verwijzen we je graag naar de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Moet ik het hele aankoopbedrag aan de dealer betalen?

Ja. De subsidie wordt achteraf aan jou uitbetaald. Hierdoor moet je het hele aankoopbedrag (minus je inruil) aan de dealer betalen.

Komen zakelijke orders in aanmerking voor de subsidieregeling?

Nee, deze komen in 2020 in aanmerking voor de MIA.

 

 

Ik heb al een Mazda MX-30 besteld, kom ik nu in aanmerking voor de subsidie?

Voor alle actuele informatie over de subsidie en het daarvoor in aanmerking komen, verwijzen we je graag naar de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Toon meer
Altijd goede service en altijd vriendelijk.
Ensing
Emmen
Autobedrijf Misker biedt:
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Mobiliteitsaanbieder sinds 1920

MAZDA MX-30: DE 100% ELEKTRISCHE CROSSOVER

De Mazda MX-30 is de eerste 100% elektrische crossover van Mazda. Met de MX-30 is Mazda een nieuwe weg van elektrificatie ingeslagen wat heeft geresulteerd in een crossover die rijdt zoals je van een Mazda gewend bent. Daarnaast is het Kodo-design doorgetrokken in dit model en heeft hij zoals je van Mazda gewend bent, een zeer rijke standaarduitrusting. 

De MX-30 heeft een prettige hoge zit die je van de crossovers van Mazda kent, en het interieur is zeer ruimtelijk. Dit komt onder andere door de freestyle deuren die in tegenovergestelde richting openen. Ook het speciaal ontworpen zwevende middenconsole draagt hieraan bij. 

In de MX-30 is gebruik gemaakt van duurzame materialen. Gerecyclede petflessen behoren tot een van de materialen, maar ook is er kurk gebruikt in de middenconsole. Dat laatste is een knipoog naar de geschiedenis. Mazda is ooit begonnen als kurkenfabrikant.

Interesse in de Mazda MX-30

Bedankt voor jouw interesse in de Mazda MX-30. Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Mazda MX-30 vanaf € 33.140. Gemiddeld stroomverbruik Mazda MX-30 19 kWh per 100 km / CO2-uitstoot van 0 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde stroomverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP-testmethodiek. Prijzen incl. BTW en kosten rijklaar maken, excl. mica/metallic (3-tone) lak en opties. Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met uiterlijke offertedatum 30 november 2021 en uiterlijke registratie 31 december 2021. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Actie is geldig zolang de voorraad strekt. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.

Consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het private lease aanbod. Private Lease aanbod voor de Mazda MX-30 wordt aangeboden door Mazda Leasing en is geldig met uiterlijke offertedatum 30 november 2021 en uiterlijke registratie 31 december 2021. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp in binnen- en buitenland, afleverkosten en BTW. Prijzen zijn exclusief brandstof, metallic/mica lak en eventuele opties.

Mazda MX-30 Advantage vanaf € 34.640. Gemiddeld stroomverbruik Mazda MX-30 19 kWh per 100 km / CO2-uitstoot van 0 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde stroomverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP-testmethodiek. Prijzen incl. BTW en kosten rijklaar maken, excl. mica/metallic (3-tone) lak en opties. Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met uiterlijke offertedatum 30 november 2021 en uiterlijke registratie 31 december 2021. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. De Advantage is een gelimiteerde uitvoering en beschikbaar in beperkte oplage, actie is geldig zolang de voorraad strekt. Raadpleeg de Mazda dealer voor de actuele voorraad. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.

Consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het private lease aanbod. Private Lease aanbod voor de Mazda MX-30 Advantage wordt aangeboden door Mazda Leasing en is geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf vanaf 28 september 2021 en met uiterlijke offertedatum 20 december 2021 en uiterlijke registratie 31 december 2021. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp in binnen- en buitenland, afleverkosten en BTW. Prijzen zijn exclusief brandstof, metallic/mica lak en eventuele opties.